Tarieven

 

Trainen bij Cora Fitness Coach kan op verschillende manieren. Kies je voor een eenmalige losse trainingssessie of ga je liever voor een strippenkaart? Misschien geef je wel de voorkeur aan het trainen met een partner (‘duo training’) of kies je voor het trainen in een groepje (‘small group’). De mate van individualiteit, frequentie, trainingsduur, grootte van de strippenkaart, soort coaching (alleen trainen of ook advies op voeding en/of ‘lifestyle’), offline of online coaching zijn allemaal bepalende factoren voor jouw uiteindelijke investering in personal training.

Voor wat betreft losse trainingen variëren de tarieven als volgt:

  • Outdoor personal training: € 65,-
  • Indoor personal training:  € 78,-
  • Duo outdoor personal training: € 52,- per persoon
  • Duo indoor personal training: € 65,- per persoon

Voor online coaching gelden aparte tarieven.

Neem contact op voor een proefles, intake en prijsopgave bij aanschaf van meerdere sessies en/of een combinatie van coaching (offline, online, food coaching).

"Ik wilde graag mijn bovenarmen trainen. Dat heb ik geweten. Na drie dagen had ik nog spierpijn. Cora gaf mij veel tips en oefeningen. Ik wil zeker meer personal training-lessen van Cora krijgen."

Tarieven

Trainen bij de trainers van het team Cora Fitness Coach kan op verschillende manieren. Kies je voor een eenmalige losse trainingssessie of ga je liever voor een jaarcontract met drie trainingen per week?

Misschien geef je wel de voorkeur aan het trainen met een partner (‘duo training’) of kies je voor het trainen in een groepje (‘small group’). De mate van individualiteit, frequentie, trainingsduur, looptijd van het traject, soort coaching (alleen trainen of ook advies op voeding en/of ‘lifestyle’) zijn allemaal bepalende factoren voor jouw uiteindelijke investering in een personal trainer.

Daarnaast speelt uiteraard de ervaring van de trainer een rol in de tariefstelling. Voor wat betreft losse trainingen variëren de tarieven als volgt:

  • 60-minuten sessie: tussen € 49,- en € 70,-
  • 45-minuten sessie: tussen € 38,- en € 55,-
  • 30-minuten sessie: tussen € 25,- en € 40,-

Iedere personal trainer in het team van Cora Fitness Coach hanteert eigen tarieven en pakketten. Neem contact op voor een proefles, intake en prijsopgave.

Kickstartsessie Basic-Fit

Ben je al lid van Basic-Fit of van plan om lid te worden, en wil je – als beginnende fitnesser -  eerst wat meer algemene uitleg over de diverse fitnessapparaten op jouw club en mogelijke oefeningen?

Of ben je juist een ervaren fitnesser, maar heb  je even wat inspiratie nodig? Of wil je meer uit je fitnessabonnement halen, maar twijfel je nog of personal training wel bij jou past? Kies dan voor een zogenaamde ‘kickstart’.

Afhankelijk van jouw fitnessniveau en doelstellingen, is de ‘kickstartsessie’ van Basic-Fit een fitnessintroductiesessie of een personal training-kennismaking voor maar € 14,99.

Op een laagdrempelige manier maak je kennis met fitnessen met een personal trainer. Hij of zij legt je , indien gewenst, uit hoe bepaalde apparaten in je club werken en welke oefeningen geschikt zijn voor jouw doelen.

Ben je na de ‘kickstartsessie' enthousiast, dan kun je direct een afspraak maken om te starten met personal training met een van de trainers van Cora Fitness Coach.

Small group outdoortrainingen

Voor  de outdoortrainingen  van Cora Fitness Coach gelden aparte tarieven, zie Fitness coaching.

"Ik wilde graag mijn bovenarmen trainen. Dat heb ik geweten. Na drie dagen had ik nog spierpijn. Cora gaf mij veel tips en oefeningen. Ik wil zeker meer personal training-lessen van Cora krijgen."